Wouter van Soest nieuwe directeur ActiZ

0
530
Het ActiZ-bestuur heeft Wouter van Soest benoemd tot directeur van ActiZ.
Van Soest (51) is momenteel werkzaam als bestuursvoorzitter van De Zorggroep. Vanaf eind 2010 was hij bij deze organisatie met ruim 5.000 medewerkers onder meer eindverantwoordelijk voor de beleidsstrategie en de kwaliteit en veiligheid van de zorgverlening. Daarvoor vervulde Van Soest bestuursfuncties bij een zorgorganisatie en een zorgverzekeraar.

Guus van Montfort, voorzitter van ActiZ, is zeer verheugd met de aanstelling van Van Soest. “Hij brengt niet alleen veel bestuurlijke ervaring met zich mee, maar kent ook de wereld van de ouderenzorg heel goed”.
Wouter van Soest vindt ActiZ een prachtige organisatie met een sterke missie. “Ik zie ernaar uit om samen met het bestuur en het bureau ervoor te zorgen dat ActiZ ook in de toekomst een vereniging blijft waar leden samen werken aan de randvoorwaarden om ouderen en langdurig zieken liefdevolle zorg te bieden.”
Van Soest start 15 oktober met zijn werkzaamheden als directeur.
Over ActiZ
ActiZ is de branchevereniging van bijna 400 organisaties die actief zijn op het gebied van zorg en ondersteuning aan ouderen, (chronisch) zieken en jeugd. Onze leden zijn heel divers; in omvang en dienstverlening. Met zo’n 380.000 medewerkers bieden zij zorg en ondersteuning aan circa 2 miljoen cliënten.
Bron: ActiZ
Vorig artikelElektronische neus stelt juiste longziekte vast
Volgend artikelMarjolein Tasche nieuwe voorzitter Raad van Bestuur
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.