Neurochirurg UZ Leuven brengt dochter om het leven

0
2659

De 49-jarige neurochirurge Mehrnaz D. van het UZ Leuven,die gisteren vermoedelijk haar dochter van veertien om het leven bracht, is vandaag voor de onderzoeksrechter verschenen. Dat meldt VTM NIEUWS. Gisteren was de vrouw nog te verward om ondervraagd te worden. 

De stiefvader van het meisje trof het kind gisteren rond 13.00 uur levenloos aan in het appartement van haar moeder. De moeder van het kind was op dat moment niet thuis. De 49-jarige vrouw werd even later klemgereden door de politie.

De vader van de dochter, ook verbonden aan het UZ Leuven, wou gisteren niets kwijt. Het koppel zou sinds enkele maanden uit elkaar zijn. Naar het precieze motief van de moord bleef het gisteren gissen. Bronnen zeggen dat het tienermeisje  kampte met ernstige gezondheidsproblemen. Volgens bronnen dichtbij het gezin was de moeder depressief en was ze verwikkeld in een vechtscheiding.

Vorig artikelVirale hepatitis: een dodelijke maar verwaarloosde epidemie
Volgend artikelNederlanders geven gezondheidszorg een 7,0
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.