European Hospital Conference over eHealth

0
579
Doctor preparing online internet prescription

In Düsseldorf, Duitsland vindt op 16 november 2017 de vierde editie van de European Hospital Conference plaats. De conferentie heeft dit jaar het thema: Kansen en uitdagingen rond eHealth.

Deze conferentie wordt georganiseerd door de European Hospital and Healthcare Federation (HOPE), de European Association of Hospital Managers (EAHM) en de European Association of Senior Hospital Physicians (AEMH). De NVZ is lid van HOPE.

Meer informatie over het congres treft u in de flyer. Vanaf 10 augustus 2017 is de registratie geopend. Inschrijven kan via de conferentiewebsite. Schrijft u zich voor 14 september in? Dan ontvangt u een aantrekkelijke korting.

Bron: NVZ

Vorig artikelPTSS bij kind in een paar uur succesvol te behandelen
Volgend artikelDiarree op vakantie, wat kan je het beste doen?
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.