Ton de Boer neemt taken Bert Leufkens als nieuwe voorzitter van het CBG, over

0
1371

Prof. dr. Ton de Boer is per vandaag – 1 augustus 2017 – de nieuwe voorzitter van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG). De Boer neemt daarmee de taken en verantwoordelijkheden van prof. dr. Bert Leufkens over.

De Boer is arts, klinisch farmacoloog en epidemioloog. Ook blijft hij als hoogleraar Grondslagen van de Farmacotherapie verbonden aan de Universiteit Utrecht.
De komende periode zal De Boer zich als voorzitter vertrouwd maken met het werkterrein van het CBG.

Het CBG wenst hem veel succes als voorzitter.

CBG bericht 1 juni benoeming Ton de Boer

Vorig artikelActies NZa voor vergroten transparantie zorgverzekeraars
Volgend artikelBehandeling van constitutioneel eczeem van zalf tot systemische therapie
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.