‘Wat kun je doen als je pijn hebt? ‘

0
738
Nieuw themaboekje over pijn en palliatieve zorg

Pijn komt veel voor bij mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Het is een van de meest gevreesde klachten. Pijn is niet alleen een lichamelijk ongemak. Pijn kan in het hart zitten en je kunt ook pijn in de ziel hebben. Het themaboekje ‘Wat kun je doen als je pijn hebt? ‘ besteedt aandacht aan verschillende vormen en soorten van pijn en pijnbehandeling. Het laat zien dat je aan pijn meer kunt doen dan je zou denken. Uniek aan dit nieuwste (en dikste)  Pal voor u-themaboekje is dat niet de medische informatie centraal staat, maar wat je er als patiënt, naaste en zorgverlener aan kunt doen. Het themaboekje wordt  landelijk verspreid via de Regionale Netwerken Palliatieve Zorg (www.netwerkpalliatievezorg.nl) en is vanaf 18 september  verkrijgbaar via www.palvooru.nl en www.uitgeverijzezz.nl/webwinkel.

Pal voor u 7: Wanneer is lijden (on)draaglijk?


Op 18 september verschijnt tevens de nieuwe uitgave van Pal voor u-magazine. Het magazine deelt informatie en ervaringen over omgaan met een ongeneeslijke ziekte. Onderwerpen die in de zevende editie aan bod komen zijn o.a.; Wanneer is lijden (on)draaglijk en wat heeft dat met euthanasie te maken?  Mannen en rouw, ze praten nauwelijks maar wat doen ze wel? Snowboardster en al zestien jaar kankerpatiënte Bibian Mentel vertelt hoe ze heeft leren leven met kanker. Hoe kun je wensen vastleggen in je laatste levensfase? Pal voor u-magazine wordt landelijk verspreid via de Regionale Netwerken Palliatieve Zorg.

 

Vorig artikelOuderen sneller de juiste zorg met verwijshulp.nl
Volgend artikel10% van de medicijnvoorschriften bevat fouten, dat moet naar nul
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.