Erik Laarhoven tijdelijk in raad van bestuur Treant

0
517

Vandaag is Erik Laarhoven bij Treant Zorggroep begonnen als tijdelijk financieel bestuurder (Chief Financial Officer – CFO). Hij neemt de werkzaamheden van Peter Hoppener over, die sinds januari van dit jaar interim CFO van Treant was.
Erik Laarhoven heeft ruime bedrijfseconomische en bestuurlijke ervaring in de zorgsector. De zoektocht naar een vaste CFO heeft tot nu toe nog niet tot een benoeming geleid. De komende maanden wordt die zoektocht voortgezet.

Bron: Treant Zorggroep

Vorig artikelSchurft in verzorgingstehuis in Breda
Volgend artikelBSL en TCG bieden samen digitaal onderwijs voor huisartsen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.