Hans van der Plicht wordt benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw

0
1087

Vrijdag 6 oktober 2017 ontvangt prof. dr. ir. Johannes (Hans) van der Plicht na afloop van een internationaal symposium ter ere van zijn emeritaat een Koninklijke Onderscheiding. Hij wordt benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. De onderscheiding wordt om 17.00 uur uitgereikt door burgemeester Peter den Oudsten van de gemeente Groningen in de Energy Academy, Nijenborgh 6, Groningen.

Hans van der Plicht (Schiedam, 1951), bijzonder hoogleraar Isotopenchronologie aan de Rijksuniversiteit Groningen, is een internationaal vermaard wetenschapper die zich al decennialang bezighoudt met dateringsonderzoek met behulp van de zogenaamde koolstof-14 methode, waarmee de ouderdom van materialen wordt bepaald.
Bron: RUG
Vorig artikelM/V-verschillen in gezondheidszorg op de kaart
Volgend artikelSt. Anna Ziekenhuis ontvangt keurmerk Seniorvriendelijk
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.