Professionele medische apparatuur bij Troostwijk onder de hamer

Array

Met het sluiten van de deuren van vijf vestigingen van de Stichting Casa Klinieken  in Nederland komt een groot assortiment aan professionele medische apparatuur en kantoorinventaris beschikbaar. Troostwijk Veilingen verzorgt de online veiling hiervan. Er kan, naast medische apparatuur en toebehoren, geboden worden op een uitgebreid assortiment aan kantoorinventaris.  De veilingen vinden plaats in vijf verschillende steden in Nederland, te weten Leiden, Houten, Goes, Den Haag en Maastricht. De grote verscheidenheid aan goed onderhouden materieel maakt deze veilingen zeker ook interessant voor bieders uit het buitenland.

Grote verscheidenheid


Veilingmeester Teun van Leeuwen: ‘Het gaat om professionele medische apparatuur en kantoorinventaris, niet alleen uitstekend te gebruiken door startende klinieken of ter uitbreiding van de huidige werkzaamheden, ook opleidingscentra kunnen hier hun slag slaan. De startprijzen zijn  laag gehouden om het aanbod extra aantrekkelijk te maken voor een breed koperspubliek uit zowel binnen- als buitenland. Alle items zijn goed onderhouden en zullen hun nieuwe eigenaar nog jarenlang goed van dienst zijn. ‘ De locaties van Casas Kliniek Rotterdam en Amsterdam hebben een succesvolle doorstart gemaakt.

De veilingen bieden honderden producten waaronder medische apparatuur van merken als Medela, Dr Mach en Schmitz. Denk aan echoscopie apparaten, bloeddrukmeters, mobiele vacuümpompen, microscopen, monitoren, defribillators en onderzoekslampen. Naast eerder genoemde materialen maken ook koelkasten, vrieskisten, magnetrons en bartafels deel uit van de veiling, die plaatsvindt in opdracht van curator Udink van Udink Schepel Advocaten in Den Haag.

De specifieke veilingen en alle daarbij behorende details zijn te bekijken via deze links:

Goes: aanvang veiling 8 januari – sluitingsdatum 17 januari – kijkdag op afspraak

https://www.troostwijkauctions.com/nl/casa-clinics–goes/01-25895/

Leiden: aanvang veiling 9 januari – sluitingsdatum 18 januari – kijkdag 17 januari 2018

https://www.troostwijkauctions.com/nl/casa-clinics–leiden/01-25893/

Houten: aanvang veiling 9 januari – sluitingsdatum 18 januari – kijkdag 17 januari 2018

https://www.troostwijkauctions.com/nl/casa-clinics/01-25894/

Maastricht: aanvang veiling 15 januari – sluitingsdatum 25 januari – kijkdag 23 januari 2018

https://www.troostwijkauctions.com/nl/casa-clinics–maastricht/01-25897/

Den Haag: aanvang veiling 17 januari – sluitingsdatum 25 januari – kijkdag 24 januari 2018

https://www.troostwijkauctions.com/nl/casa-clinics–the-hague/01-25896/

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen