Isala Slaapcentrum gaat verhuizen

0
1486

Steeds meer mensen hebben last van een slaapstoornis, waarbij ze slecht of soms zelfs helemaal niet slapen. Deze problematiek heeft grote invloed op het dagelijks functioneren. Het Isala Slaapcentrum is een samenwerkingsverband van de longartsen, neurologen, KNO-artsen en kaakchirurgen van Isala. Deze specialisten werken samen om mensen met slaapstoornissen optimaal te behandelen en te begeleiden. Patiënten die een afspraak bij Isala Slaapcentrum hebben en met de auto komen, kunnen naast gebouw N parkeren.

Op maandag 5 februari 2018 opent Isala Slaapcentrum haar deuren op het nieuwe adres aan de Dokter Stolteweg 86 in Zwolle.
Patiënten zijn van harte welkom in gebouw N op de 1e etage.

Uitbreiding polikliniek Longgeneeskunde
In het hoofdgebouw van Isala breidt op dezelfde datum de polikliniek Longgeneeskunde uit. Naast de polikliniek op V2.2 worden er ook spreekuren gehouden op V3.0 (wachtruimte 28). Patiënten kunnen een afspraak hebben variërend op V2.2. en/of V3.0. Na aanmelding bij de digitale aanmeldzuil in de Centrale hal van Isala, geeft de afsprakenticket aan waar de patiënt precies moet zijn.

Patiënten die onder behandeling zijn bij Isala Slaapcentrum en/of de polikliniek Longgeneeskunde zijn geïnformeerd.

De contactgegevens blijven ongewijzigd. Het Isala Slaapcentrum is te bereiken op: (038) 424 42 17 en slaapcentrum@isala.nl. De polikliniek Longgeneeskunde via: (038) 424 24 56.

Bron: Isala

Vorig artikelEen einde aan het draagmoedertoerisme?
Volgend artikelEMA tijdelijk naar Spark gebouw in Amsterdam Sloterdijk
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.