Kennishiaten orthopedie en prioriteringsbijeenkomst

De NOV is gestart met de herziening van de Onderzoeksagenda Orthopedie. Op 12 maart kregen de leden (via MijnNOV) het verzoek om uiterlijk 16 april maximaal 5 kennishiaten aan te leveren. Deze mogen betrekking hebben op zorgevaluatie en op zorginnovatie.

De resultaten worden gebruikt om de lijst met kennishiaten aan te vullen en deze te prioriteren tijdens een bijeenkomst voor orthopeden en stakeholders. De prioriteringsbijeenkomst is op dinsdag 3 juli van 16.00-19.00 uur in Utrecht. De belangrijkste kennishiaten worden gebruikt voor het opzetten van het toekomstige onderzoeksprogramma, onderzoeknetwerken en richtlijnen. Fijn als u kennishiaten aanlevert!

Bron: NOV

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen