St. Anna Ziekenhuis en Sint Maartenskliniek werken samen aan reumatologische zorg in de regio

0
1271

Het St. Anna Ziekenhuis en de Sint Maartenskliniek zijn een samenwerking op het gebied van reumatologische zorg aangegaan. De afdeling reumatologie van de Sint Maartenskliniek biedt poliklinische reumatologische zorg in het St. Anna Ziekenhuis aan. Maandag tekenden beide partijen een overeenkomst hiervoor.

“Als Anna willen wij de inwoners van de regio Geldrop ook in de toekomst goede reumatologische zorg blijven bieden. Door deze samenwerking lukt dat”, vertelt Ingrid Wolf, voorzitter raad van bestuur van de St. Anna Zorggroep verheugd. “Reumatologische zorg is persoonlijke zorg waarbij beweging centraal staat en het ziekenhuis en de patiënt een lange relatie met elkaar aangaan. Zorg die dus prima past binnen het St. Anna Ziekenhuis.”

Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek beschikt over ruime expertise, ervaring en capaciteit op het gebied van reumatologie. De kliniek heeft het grootste reumacentrum van Nederland en biedt de hoogwaardige reumatologische zorg op meerdere plekken in Nederland aan. Waaronder nu dus ook in het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop.

Reumatoloog Karen Bevers van de Sint Maartenskliniek levert al enige tijd reumazorg in het Anna. Zij zet de behandelingen ongewijzigd voort en wordt nu vergezeld door andere reumatologen van de Sint Maartenskliniek. De reumatologen van de Sint Maartenskliniek houden elke maandag spreekuur in het St. Anna Ziekenhuis. Kijk voor meer informatie op www.st-anna.nl/reumatologie.

Reuma is een verzamelnaam voor meerder aandoeningen. Het gaat om aandoeningen en klachten aan gewrichten, spieren en pezen die spontaan optreden. De aandoeningen gaan gepaard met pijn en zorgen voor een beperking in bewegingen.

Bron: St. Anna Ziekenhuis en Sint Maartenskliniek 

 

Vorig artikel‘Een stapje naar de toekomst’ wint de Albert Schweitzer Prijs 2018
Volgend artikelWie wint de Gouden Venus van Milo 2018?
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.