Daniel den Hoed Fonds zeer verheugd met recordopbrengst: Maak kanker kansloos

0
568

Erasmus MC – Tour de Rotterdam 2018: 220.750 euro Euro voor Maak Kanker Kansloos
De opbrengst van de achtste editie van Erasmus MC – Tour de Rotterdam heeft nu al alle verwachtingen overtroffen. Een cheque van maar liefst 220.750 euro is nog vóór het startschot door deelnemer Pierre  Kuster overhandigd aan prof.dr. Pieter Sonneveld namens het Daniel den Hoed Fonds. Burgemeester Aboutaleb heeft zojuist het startschot voor de Tour de Rotterdam 2018 gegeven.

Vandaag wordt de Erasmus MC – Tour de Rotterdam 2018 verreden door bijna 2.500 deelnemers. Recreatieve fietsers, gezinnen en wielrenners kunnen weer genieten van prachtige nieuwe tochten van diverse afstanden.

Maak Kanker Kansloos

Erasmus MC – Tour de Rotterdam verbindt zich ieder jaar aan een project van het Erasmus MC. Dit jaar sluit de Erasmus MC Tour de Rotterdam aan bij de campagne Maak Kanker Kansloos van het Daniel den Hoed Fonds. De opbrengst  gaat naar onderzoek naar therapie op maat in het Erasmus MC KankerInstituut, het toonaangevende onderzoeks- en behandelcentrum van het Erasmus MC.

Deelnemer Pierre Kuster heeft persoonlijk en met zijn team een geweldig bedrag bij elkaar gefietst voor het Daniel den Hoed Fonds. Lees over zijn motivatie op https://deelnemers.tourderotterdam.nl/actie/pierre-kuster

Drie Vrije Toertochten,  twee Recreatietochten en een Pelotonstocht

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam 2018 bestaat uit drie Vrije Toertochten, twee Recreatieve tochten en een Pelotonstocht. De afstanden variëren van 25 tot 135 kilometer. Bijna 2.500 deelnemers  worden getrakteerd op prachtige uitzichten op de skyline van Rotterdam, verrassende natuurgebieden op de Zuid Hollandse eilanden en veel collegialiteit en gezelligheid onder de fietsers en begeleiders.

Organisatie in goede handen

De Erasmus MC Foundation draagt jaarlijks zorg voor de organisatie. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en sponsors. Volgend jaar wordt de Erasmus MC – Tour de Rotterdam verreden op xx juni. Sinds 2016 is de Erasmus MC – Tour de Rotterdam een NTFU Klassieker, waarmee aan strenge kwaliteitseisen wordt voldaan. Onder voorbehoud wordt de 2019-editie verreden op 29 juni.

Meer informatie op www.tourderotterdam.nl . Zie ook de enthousiaste reacties van de deelnemers op onze Facebookpagina www.facebook.com/tourderotterdam.

 

Vorig artikelKindvriendelijke spoedeisende hulp IJsselland ontvangt bronzen Smiley
Volgend artikelCWZ en Radboudumc openen Hartcentrum Nijmegen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.