Huub Rommers nieuwe bestuurssecretaris Zorggroep Almere

0
775

Zorggroep Almere gaat over van een tweehoofdige- naar een eenhoofdige Raad van Bestuur. Deze wordt ondersteund door een bestuurssecretaris.

 

In dat kader begint Huub Rommers (1957) op 1 september 2018 als bestuurssecretaris bij Zorggroep Almere. Dit is een nieuwe functie met als primaire taak de Raad van Bestuur en de Raad van Toezicht te ondersteunen bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Daarnaast gaat Huub leidinggeven aan het Bestuursbureau en begeleidt hij het herzien van het meerjaren strategisch beleidskader van Zorggroep Almere.

Huub Rommers heeft in de loop der jaren een enorme staat van dienst opgebouwd. Begonnen als verpleegkundige is Huub na het behalen van zijn Doctoraal Bestuurskunde in 2002, bij verschillende zorgorganisaties werkzaam geweest als directeur. Sinds 2012 is Huub werkzaam bij Zorggroep Noorderboog, eerst als bestuurssecretaris en sinds 2015 als bestuurder.

De Raad van Toezicht van Zorggroep Almere en de voorzitter Raad van Bestuur Lidy Hartemink zijn zeer verheugd over de komst van Huub Rommers.