Een betere nachtrust is écht mogelijk

0
591

Een verfrissende kijk op slaap
Piekeren, een liedje dat maar in je hoofd blijft, een glaasje wijn of tot laat doorwerken zijn allerlei redenen waarom je soms geen slaap kan vatten. Catelijne Elzes en Deborah Freriks zijn zelf ook slechte slapers, samen met 66% van de volwassenen.

Dit boek biedt herkenning aan de hand van opwekkende verhalen. Op humoristische wijze beschrijven Catelijne en Deborah hun zoektocht naar een manier om beter te slapen. Er is geen kant-en-klare oplossing, maar er zijn veel manieren om meer en beter te slapen.

Een toegankelijk boek voor iedereen die niet goed slaapt, boordevol tips om beter te slapen, herkenbare journalistieke verhalen en pakkende illustraties.

# Huisarts Tamara de Weijer: ‘Wat fijn dat de mogelijke oplossingen voor zo’n groot probleem nu eens met humor, begrip én kennis van zaken zijn beschreven. Zou in de wachtkamer van iedere huisarts moeten liggen.’Van dit boek ga je beter slapen | En je wordt er knapper van | Catelijne Elzes & Deborah Freriks | 9789021568430 | gebonden | 176 pagina’s | € 15,- | ISBN e-book 9789021568447 | € 9,99 | Verschijnt op 25 september 2018

Vorig artikelMedische trend? Van wachtkamer tot WhatsApp
Volgend artikelVGZ past website alsnog aan, KNGF trekt klacht NZa in
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.