Nieuwe hoofdingang wordt in gebruik genomen

0
516

Vandaag maandag 22 oktober wordt de nieuwe hoofdingang van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in gebruik genomen. De vernieuwde ingang heeft onder andere een grotere draaideur gekregen, hierdoor is de doorstroom voor patiënten en bezoekers verbeterd. Ook is er naast de draaideur een nieuwe rolstoelvriendelijke ingang gemaakt.

Overkapping

Na het openen van de hoofdingang zijn de werkzaamheden nog niet klaar. De komende tijd bouwt het JBZ verder aan de overkapping tussen de hoofdingang en de parkeergarage. Deze werkzaamheden zijn naar verwachting eind december klaar. In januari worden de hoofdingang en overkapping officieel geopend.

Looproutes parkeergarage en hoofdingang

Door de werkzaamheden veranderen de looproutes tussen de parkeergarage en hoofdingang regelmatig. Patiënten en bezoekers worden door middel van bewegwijzering geïnformeerd over hoe zij de hoofdingang en parkeergarage kunnen bereiken.

 

Uitbreiding apotheek

Eind oktober wordt gestart met voorbereidende werkzaamheden voor een uitbreiding van de Jeroen Bosch Apotheek. De apotheek krijgt meer balies. Ook de ingang van de apotheek wordt dan verplaatst. De verbouwingen worden in het 1e kwartaal van 2019 afgerond.

 

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Jij verdient zorg die bij je past, dichtbij en op jouw manier geboden. Samen bepalen we wat je nodig hebt en van wie, zodat jij zo lang mogelijk het leven kan leiden dat jij wilt. Wij zetten daarvoor al onze expertise in en zoeken de samenwerking. Bijvoorbeeld met je familie en vrienden, je huisarts, de gemeente en de thuiszorg.

Gewoon, omdat jij ertoe doet

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (’s-Hertogenbosch) is een groot topklinisch ziekenhuis met ruim 760 bedden en ruim 4000 medewerkers. De 260 medisch specialisten zijn binnen het JBZ georganiseerd in de Bossche Specialisten Coöperatie (BSC). Het JBZ verzorgt samen met de BSC de medisch-specialistische zorg in de regio ’s-Hertogenbosch en Bommelerwaard.

Bron: JBZ

 

Vorig artikel€4 miljoen EU-subsidie voor PoLiMeR onderzoek naar erfelijke stofwisselingsziekten
Volgend artikelKabinet wil zomertijd uitgebreider bespreken
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.