Patiënten Lelystad en Amsterdam kunnen terecht bij Alexander Monro Ziekenhuis

Array

Alle vrouwen en mannen met een verwijzing voor een borst(kanker)klacht uit regio Lelystad en Amsterdam Slotervaart, kunnen terecht bij het landelijke en gespecialiseerde Alexander Monro Ziekenhuis (AMZ).

Borstkanker

Het AMZ is hét landelijke gespecialiseerde ziekenhuis voor het diagnosticeren en behandelen van borstkanker, goedaardige borstaandoeningen, erfelijke aanleg, familiair verhoogd risico, screening en vervolgtrajecten vanuit het bevolkingsonderzoek. Het AMZ staat voor excellente medische zorg & de hoogste patiëntwaardering van Nederland op het gebied van borst(kanker)zorg.

Continuïteit van zorg

Om de continuïteit van zorg te waarborgen kunnen ook borstkankerpatiënten die reeds onder behandeling zijn en acute zorg behoeven zich melden in het Alexander Monro Ziekenhuis. Wij hebben een contactpersoon aangesteld voor een goede inventarisatie en afstemming. Voor het maken van een afspraak kunnen patiënten contact opnemen met het AMZ op 030 72 10 104. Voor meer informatie kunt u terecht op www.alexandermonro.nl.

Bron: Alexander Monro Ziekenhuis

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen