Nieuw! Magazine over zwangerschap met diabetes

Array

Diabetes en zwangerschap: een uitdaging! Jongeren zijn vaak onzeker, zitten vol vragen en willen alles weten over ervaringen van anderen op het gebied van zwangerschap en diabetes. Daarom lezen zij de eerlijke, realistische en soms onverhulde waarheid hierover in het magazine: Baby?

Deze uitgave voor jongeren met diabetes staat vol ervaringsverhalen, tips, feiten en weetjes over zwanger zijn of worden met diabetes. Van groen licht krijgen tot controles en wat te doen als je twijfelt over zwanger worden. Van experts die antwoord geven op de meest prangende vragen van lezers tot een infographic met alles wat jongeren (niet?) willen weten over erfelijkheid, complicaties en aangeboren afwijkingen. En van het persoonlijke verhaal van Anne, die alles met liefde doet voor ‘die kleine’, tot het verhaal van Yvette die vertelt over haar ongeplande zwangerschap. Inhoud om je in onder te dompelen als je jong bent en diabetes hebt. Het magazine Baby? is te koop via voluitlevenmetdiabetes.nl (€ 3,95 inclusief verzendkosten). 

Over Diabetesvereniging Nederland (DVN)

‘Baby?’ is een uitgave van Diabetesvereniging Nederland (DVN). Een mooi vervolg op onze eerdere JONG met diabetes-uitgaven: ‘De naakte waarheid’ en ‘Alcohol en drugs’.
DVN strijdt voor goede zorg en een beter leven voor iedereen met diabetes. Onder het motto ‘voluit leven met diabetes’ zijn we betrokken, strijdbaar en ondernemend. Meer informatie: www.dvn.nl. Op de hoogte blijven? Volg ons op facebook.com/DiabetesVerenigingNL.

Bron: DVN

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen