Nieuw! Magazine over zwangerschap met diabetes

0
772

Diabetes en zwangerschap: een uitdaging! Jongeren zijn vaak onzeker, zitten vol vragen en willen alles weten over ervaringen van anderen op het gebied van zwangerschap en diabetes. Daarom lezen zij de eerlijke, realistische en soms onverhulde waarheid hierover in het magazine: Baby?

Deze uitgave voor jongeren met diabetes staat vol ervaringsverhalen, tips, feiten en weetjes over zwanger zijn of worden met diabetes. Van groen licht krijgen tot controles en wat te doen als je twijfelt over zwanger worden. Van experts die antwoord geven op de meest prangende vragen van lezers tot een infographic met alles wat jongeren (niet?) willen weten over erfelijkheid, complicaties en aangeboren afwijkingen. En van het persoonlijke verhaal van Anne, die alles met liefde doet voor ‘die kleine’, tot het verhaal van Yvette die vertelt over haar ongeplande zwangerschap. Inhoud om je in onder te dompelen als je jong bent en diabetes hebt. Het magazine Baby? is te koop via voluitlevenmetdiabetes.nl (€ 3,95 inclusief verzendkosten). 

Over Diabetesvereniging Nederland (DVN)

‘Baby?’ is een uitgave van Diabetesvereniging Nederland (DVN). Een mooi vervolg op onze eerdere JONG met diabetes-uitgaven: ‘De naakte waarheid’ en ‘Alcohol en drugs’.
DVN strijdt voor goede zorg en een beter leven voor iedereen met diabetes. Onder het motto ‘voluit leven met diabetes’ zijn we betrokken, strijdbaar en ondernemend. Meer informatie: www.dvn.nl. Op de hoogte blijven? Volg ons op facebook.com/DiabetesVerenigingNL.

Bron: DVN