Justin houdt spreekbeurt over borstkanker in Alexander Monro Ziekenhuis

0
999

Jongste ambassadeur en fundraiser Justin (10) houdt spreekbeurt over borstkanker in Alexander Monro Ziekenhuis
De tienjarige Justin uit Veghel houdt woensdag 21 november een spreekbeurt over borstkanker voor 100 schoolkinderen in het Alexander Monro Ziekenhuis (AMZ), het landelijke, gespecialiseerde borst(kanker)zorg ziekenhuis in Nederland. Zijn moeder is behandeld voor borstkanker in het AMZ en Justin heeft zijn ervaringen op een rij gezet.

 

Inzamelingsactie Justin voor het goede doel

Justin heeft in die moeilijke periode veel gehad aan een boekje over borstkanker, waarin de vele vragen die je als kind hebt, worden beantwoord. Ook heeft hij veel steun gehad aan zijn klas en de school. Justin zit in groep 7 van De Uilenbrink in Veghel en is de jongste ambassadeur van het AMZ. Hij hield zijn bijzondere spreekbeurt eerder op zijn school, waarvoor hij het prachtige cijfer 9,5 kreeg en zamelde na afloop € 81,27 in voor het goede doel. Het ziekenhuis kan hier weer boekjes voor kopen voor andere kinderen.

 

Spreekbeurt Justin 21 november

Justin brengt zijn spreekbeurt op 21 november om 10 uur ook graag ten gehore in het AMZ, waarna hij wederom een door hem, de school en lokale ondernemers ingezameld bedrag in het AMZ aan de Breast Care Foundation overhandigd. Een aantal leerlingen van groep 7 van scholen uit de omgeving zijn aanwezig om te luisteren naar Justin zijn verhaal. Marjolein de Jong, de directeur, heet de kinderen welkom.

 

De spreekbeurt van Justin gaat prachtig in op hoe een en ander is beleefd, door de ogen van een kind.

Bron: Alexander Monro Ziekenhuis

 

Vorig artikelBlokhuis neemt maatregelen om daling vaccinatiegraad te keren
Volgend artikelDen Haag wil meer begrip voor en acceptatie van transgender personen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.