Tekort aan anticonceptiepillen voorbij

0
604

De problemen met de levering van de anticonceptiepil zijn voorbij. Sinds begin september was er een tekort. Sinds vandaag worden apotheken en medicijngroothandels weer bevoorraad in de komende weken, dat meldt RTL Nieuws.


Bogin

“Bedrijven die anticonceptiepillen leveren, bevestigen dat zij weer leveren of gaan leveren. Deze bedrijven hebben samen een marktaandeel van bijna 90 procent. Het gaat onder meer om de groothandels Benu, Mosadex en Alliance Healthcare.

Bron: RTL Nieuws

Vorig artikelMilieuwinst voor Albert Schweitzer ziekenhuis dankzij groene warmte
Volgend artikelMedGezel wint Social Grow Sessions Award
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.