Nieuw lid voor Raad van Toezicht Saxion

Array

De Raad van Toezicht van Saxion is verheugd dat de heer drs. F.J.A (Frans) Duynstee MBA per 1 januari is toegetreden als lid.
Frans Duynstee is zelfstandig ondernemer en oprichter van Contentum, bureau voor organisatieverandering.

Goed bekend met hoger onderwijs

Hij is eindverantwoordelijk geweest voor personeels- en organisatiezaken bij enkele grote Nederlandse organisaties en is goed bekend met het hoger onderwijs.

Als interim directeur Human Resources was hij werkzaam bij de Rijksuniversiteit Groningen, de Universiteit Twente, de Universiteit Maastricht, alsmede bij de VSNU (Vereniging van Samenwerkende Nederlandse Universiteiten).


Hij behaalde zijn doctoraal Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Open Universiteit en rondde  daarnaast de masters Management en Organization, Master of Business Administration en Master of Science in Management af. 

Roelof Bleker

Frans Duynstee volgt Roelof Bleker op, die het lidmaatschap van de Raad van Toezicht beëindigde na zijn benoeming als collegevoorzitter van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Naast de heer Frans Duynstee bestaat de Raad van Toezicht van Saxion uit de heer Karl Dittrich, voorzitter, mevr. Liesbeth van Welie, mevr. Karin Sluis en de heer Paul Koch.

Bron: Saxion

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen