Nieuw lid voor Raad van Toezicht Saxion

De Raad van Toezicht van Saxion is verheugd dat de heer drs. F.J.A (Frans) Duynstee MBA per 1 januari is toegetreden als lid.
Frans Duynstee is zelfstandig ondernemer en oprichter van Contentum, bureau voor organisatieverandering.

Goed bekend met hoger onderwijs

Hij is eindverantwoordelijk geweest voor personeels- en organisatiezaken bij enkele grote Nederlandse organisaties en is goed bekend met het hoger onderwijs.

Als interim directeur Human Resources was hij werkzaam bij de Rijksuniversiteit Groningen, de Universiteit Twente, de Universiteit Maastricht, alsmede bij de VSNU (Vereniging van Samenwerkende Nederlandse Universiteiten).


Hij behaalde zijn doctoraal Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Open Universiteit en rondde  daarnaast de masters Management en Organization, Master of Business Administration en Master of Science in Management af. 

Roelof Bleker

Frans Duynstee volgt Roelof Bleker op, die het lidmaatschap van de Raad van Toezicht beëindigde na zijn benoeming als collegevoorzitter van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Naast de heer Frans Duynstee bestaat de Raad van Toezicht van Saxion uit de heer Karl Dittrich, voorzitter, mevr. Liesbeth van Welie, mevr. Karin Sluis en de heer Paul Koch.

Bron: Saxion