Nederland verwelkomt EMA in Amsterdam

0
1521

Op 9 januari 2019 krijgt het Europees Geneesmiddelen Agentschap (EMA) de sleutel van het Spark-gebouw in Amsterdam overgedragen. Hier is EMA tijdelijk gehuisvest totdat de organisatie verhuist naar de nieuwbouw op de Zuidas.

EMA kan ongehinderd blijven functioneren

EMA bewaakt de kwaliteit en veiligheid van geneesmiddelen voor mens en dier. Het is belangrijk dat EMA ongehinderd kan blijven functioneren wanneer het naar Nederland verhuist. De verwachting is dat er zo’n 36.000 zakelijke bezoekers per jaar komen met alle economische voordelen van dien. De eerste EMA-medewerkers wonen al in Nederland.

Minister Bruno Bruins heet de organisatie van EMA van harte welkom in Nederland.

Bron: Rijksoverheid

Vorig artikelRol van een eiwit op de ontwikkeling van het hart
Volgend artikelBeeld wachttijden ggz verbeterd
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.