Benoeming Dr. Robert Friesen, Chief Scientific Officer (CSO) Kiadis

0
1307

Kiadis Pharma benoemt Dr. Robert Friesen tot Chief Scientific Officer (CSO) per 1 februari 2019. 
Dr. Friesen beschikt over ruime ervaring in de biofarmaceutische industrie en het leiden van R&D-afdelingen. Hij zal bij Kiadis leiding geven aan de wetenschappelijke en pre-klinische ontwikkelingsactiviteiten van Kiadis en een belangrijke rol spelen bij onder andere de opbouw van het wetenschappelijke platform van de onderneming.


Arthur Lahr, CEO Kiadis Pharma:“Ik ben zeer verheugd Robert Friesen welkom te heten bij Kiadis. Hij neemt, op het moment van voortgaande ontwikkeling van ATIR101 in phase 3 klinische trials, zijn voortreffelijke wetenschappelijke prestaties en ervaring in de ontwikkeling van innovatieve medicijnen mee naar Kiadis.” 

Bron: Kiadis

Vorig artikelDalende lijn overgewicht kinderen ‘s-Hertogenbosch
Volgend artikelKoning opent Microsoft Quantum Lab Delft
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.