Congrestival op 20 maart over Digitale Zorg?

0
590

VieCuri organiseert op woensdag 20 maart weer het Congrestival op locatie Venlo. Het is een combinatie van het informatieve van een congres met het leuke van een festival. Als thema is er gekozen voor Regionale Digitale Zorg. ‘Hoe gaan we in de regio in de toekomst om met zorg? Hoe kunnen we meer samenwerken en gegevens uitwisselen? Hoe kan digitalisering de patiënt ondersteunen?’ Iedereen die interesse heeft, is van harte welkom om dit evenement bij te wonen.

Van 11.00 tot 17.00 uur is er een innovatiemarkt met stands over digitale zorg en demonstraties. Denk bijvoorbeeld aan telebegeleiding, videocommunicatie, de VieCuri Behandelapp, Virtual Reality-toepassingen, het elektronisch patiëntendossier en VieCuri’s eigen zorgportaal mijnVieCuri.

Van 13.00 tot 17.00 uur zijn er parallelsessies met sprekers uit het bedrijfsleven en de zorg.

Bron: VieCuri

Vorig artikelAandacht voor sluipende oogaandoening tijdens Wereld Glaucoomweek
Volgend artikelActiZ steunt “gezond verstand” oproep
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.