CTO ZUID en TopSupport onderstrepen partnership in (top)sportzorg

Het Centrum voor TopSport en Onderwijs in Eindhoven (CTO Zuid) en medisch sportgezondheidscentrum TopSupport werken al jaren intensief samen. De twee partijen verlengden op 11 maart opnieuw hun samenwerking voor de duur van 1 jaar. TopSupport blijft hiermee (sport)medische begeleiding bieden aan de (top)sporters van CTO Zuid met een NOC*NSF status.

Volledig pakket

TopSupport biedt de sporters en hun coaches een volledig pakket aan sportmedische zorg, bestaande uit preventie, diagnostiek, behandeling en begeleiding bij sportletsel.

Samen beter worden

Nienke Nijenhuis, manager CTO Zuid is blij met dit mooie partnership: “TopSupport en CTO Zuid vullen elkaar perfect aan. Samen maken we Brabant sterker door sport. We zetten ons allebei in voor een optimale begeleiding van sporters. Met als doel de sporters op allerlei facetten beter te maken. Letterlijk en figuurlijk.” CTO Zuid, biedt topsporters alles om het beste uit zichzelf te halen. Op één plek wonen, trainen en leren. Ook de medische begeleiding is er tot in de puntjes geregeld. Topsporters zich 100% kunnen focussen op hun sport met optimale begeleiding door experts.

SCAS gecertificeerd

TopSupport is SCAS gecertificeerd voor het behandelen en begeleiden van topsporters en verzorgt al jaren succesvol de medische en sportmedische werkzaamheden voor diverse topsportverenigingen zoals PSV, VVV Venlo en de nationale hockeyselecties.

Bron: St Anna Zorggroep