Doret Brandjes nieuwe zorgmanager S&L Zorg

Array

Doret Brandjes is gestart als zorgmanager bij S&L Zorg. Zij zal leidinggeven aan ongeveer de helft van de gehele zorgorganisatie, zo’n 13 zorgteams en o.a. de medische dienst.

Ervaring

Doret Brandjes heeft ervaring bij veel organisaties, ze werkte de afgelopen 15 jaar met name in interim functies. Zo werkte ze o.a. recent nog voor Arduin, Vivium Zorggroep en Amaris Zorggroep. De afgelopen 8 jaar werkte ze ook aan een samenwerking tussen kennisinstellingen, media- en technologiebedrijven, zorgorganisaties en gemeenten in de Gooi en Vechtstreek. Doret heeft nu gekozen voor een vaste aanstelling bij S&L Zorg en blijft daarnaast projectmatig werken op interimbasis.

S&L Zorg

S&L Zorg biedt zorg en begeleiding aan meer dan 360 mensen met een verstandelijke beperking, waarvan het overgrote deel ook in de woningen van S&L Zorg woont. Naast diverse woningen in de wijk in de regio heeft S&L Zorg twee unieke zorgwijken. In Roosendaal is dat Sterrebos, een wijk als elke andere wijk waar mensen met een verstandelijke beperking bij elkaar wonen. In Bergen op Zoom wonen mensen in hun ‘eigen’ Lambertijnenhof.

Bron: S&L Zorg

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen