Doret Brandjes nieuwe zorgmanager S&L Zorg

Doret Brandjes is gestart als zorgmanager bij S&L Zorg. Zij zal leidinggeven aan ongeveer de helft van de gehele zorgorganisatie, zo’n 13 zorgteams en o.a. de medische dienst.

Ervaring

Doret Brandjes heeft ervaring bij veel organisaties, ze werkte de afgelopen 15 jaar met name in interim functies. Zo werkte ze o.a. recent nog voor Arduin, Vivium Zorggroep en Amaris Zorggroep. De afgelopen 8 jaar werkte ze ook aan een samenwerking tussen kennisinstellingen, media- en technologiebedrijven, zorgorganisaties en gemeenten in de Gooi en Vechtstreek. Doret heeft nu gekozen voor een vaste aanstelling bij S&L Zorg en blijft daarnaast projectmatig werken op interimbasis.

S&L Zorg

S&L Zorg biedt zorg en begeleiding aan meer dan 360 mensen met een verstandelijke beperking, waarvan het overgrote deel ook in de woningen van S&L Zorg woont. Naast diverse woningen in de wijk in de regio heeft S&L Zorg twee unieke zorgwijken. In Roosendaal is dat Sterrebos, een wijk als elke andere wijk waar mensen met een verstandelijke beperking bij elkaar wonen. In Bergen op Zoom wonen mensen in hun ‘eigen’ Lambertijnenhof.

Bron: S&L Zorg