Gratis aan de slag met film, theater, magazine of technologie?

Array

Ben jij tussen de 14 en 30 jaar? Ben je op zoek naar een studie of werk en heb je een duwtje in de rug nodig? Lijkt het je leuk om meer kennis en ervaring op te doen met film, theater, het maken van een magazine of nieuwe technologie? En wil je je oprecht verdiepen in het leven van mensen met een beperking? Woon je in Noord-Limburg, Noord-Brabant of Gelderland of ben je enthousiast genoeg om op onze kosten iets verder te reizen? Meld je dan aan voor een unieke ervaring.

Gratis creatieve trainingen

Als je meedoet aan Sparkel, dan leer je de tools voor het maken van een film, het maken van een theater voorstelling, het maken van een magazine of op het vlak van nieuwe technologie. Frans Mouws, filmmaker en directeur DOCfeed; John van der Sanden, theatermaker; Sandra Bosch, uitgever; en Studio Krom, nieuwe technologie, zullen jullie hierin begeleiden. De trainingen zijn gratis.

Toepassing in de praktijk

Tijdens de training ga je samen met een patiëntenvereniging aan de slag om een idee uit te werken. Je leert meer over het leven als patiënt: wat kan je door een ziekte niet meer doen, zien of horen? Alle ervaringen verwerk je samen met andere jongeren in een korte film, theater voorstelling, magazine of nieuwe technologie met als thema ‘Zorg’. Een patiëntenvereniging kan met hulp van jouw creatieve ideeën jongeren, die niet hebben meegedaan, laten zien wat een patiëntenvereniging zo belangrijk maakt.

Ga jij de uitdaging aan?

Als je tussen de 14 en 30 jaar bent, dan kan je gratis meedoen aan het Project Sparkel.

Aanmelden

Informatie over lestijden, locaties en inschrijven staat op www.projectsparkel.nl

Geef je snel op!

Project Sparkel is een initiatief van de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland.

Bron: ReumaZorg Nederland

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen