Bernhoven zoekt vrijwilligers in Oss

De Stichting Vrijwilligers Bernhoven zoekt versterking voor het team vrijwilligers op de polikliniek van Bernhoven in Plein Zwanenberg.

Wie de polikliniek van Bernhoven in Oss bezoekt, wordt welkom geheten door een gastvrouw of -heer. Deze gastvrije vrijwilliger helpt de patiënt op weg naar de juiste poli, biedt een kopje koffie aan of maakt even een praatje als daar behoefte aan is. Kortom, de gastvrouw of –heer zorgt nét voor dat extra beetje aandacht waardoor iemand zich misschien wat meer op zijn gemak voelt.

Gastvrije hand uit de mouwen

Iedere ochtend en middag is er wel iemand die de gasten welkom heet. Alleen op vrijdagmiddag dreigt nu soms een gastvrouw- heer te ontbreken. Wie tijd en ruimte over heeft om juist op dat tijdstip eens een gastvrije hand uit de mouwen te steken, is zeer welkom bij de Stichting Vrijwilligers Bernhoven.

Uden

Wie als vrijwilliger de handen uit de mouwen wil steken, maar dit liever in het ziekenhuis in Uden doet, kan zich overigens ook melden. Ook in Uden zijn mensen welkom om een bijdrage te leveren aan het welzijn van patiënten.

Meer weten? Neem contact op met coördinator Gerda Prijs, coördinator van de vrijwilligers. Bel naar 0412 – 46 50 11 of stuur een mail naar vrijwilligersbernhoven@telfort.nl.

Bron: Bernhoven