Spreekuur voor anale problemen/aambeien in Tilburg

In de wijk Tilburg Reeshof kunnen patiënten altijd binnen twee weken terecht op het spreekuur proctologie van drs. C. de Wit van Polikliniek de Blaak. Voor veel huisartsen in de regio is dat een goed alternatief om patiënten door te sturen die niet op de vaak lange wachtlijst van een ziekenhuis terecht willen komen. Onder proctologie vallen alle anale problemen zoals aambeien, fistels, gezwellen, jeuk, pijn en huidflapjes.

Direct een diagnose

Klachten waar patiënten het liefst zo snel mogelijk vanaf willen. Meestal kan de proctoloog direct een diagnose stellen en de behandeling starten waardoor er snel verlichting  zal zijn van de pijn of andere klachten. Patiënten met een verwijsbrief van de huisarts krijgen ook bij Polikliniek de Blaak de behandeling vergoed vanuit de zorgverzekering.

Onderzoek en behandeling

Op de polikliniek in Tilburg Reeshof heeft de proctoloog de beschikking over een poliklinische behandelkamer waar naast het onderzoek naar de oorzaak van uw klachten ook meteen gestart kan worden met de behandeling of een kleine medische ingreep. Na de behandeling kunt u direct naar huis of uw dagelijkse bezigheden hervatten.

Wanneer aambeien of anale aandoeningen laten behandelen?

Soms gaan anale klachten vanzelf over of genezen aambeien vanzelf binnen enkele dagen. Het kan verlichting geven om zelfmedicatie te gebruiken zoals zalfjes of (zet)pillen. Als de klachten langere tijd aanhouden of regelmatig terugkeren, is het raadzaam om een proctoloog te raadplegen. De proctoloog zorgt voor een permanente oplossing en pakt ook bovendien de oorzaak aan.

Aambeienpoli

De poli voor proctologie in Tilburg, ook wel de aambeienpoli genoemd, is goed te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Parkeren kan op de parkeerplaats van het naastgelegen treinstation Reeshof. Een afspraak maken kan telefonisch: 085-4881700

Bron: Polikliniek de Blaak