Krachtenbundeling mirro en NewHealth Collective

0
463

Innovatieve en kwalitatief hoogwaardige online toepassingen ter ondersteuning bij psychische problemen

Op donderdag 30 januari hebben NewHealth Collective, een van de grootste aanbieders van e-health in de basis- en gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg, en stichting mirro hun krachten gebundeld. Mirro biedt de beslisondersteuner mentale zorg[1] en online (zelfhulp) modules voor preventie en behandeling van psychische klachten. Met de krachtenbundeling geven NewHealth Collective en mirro invulling aan hun strategie om met innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten bij te dragen aan een mentaal fitter Nederland.

Meerwaarde samenwerking


Beide partijen hebben als focus het helpen van mensen met psychische problematiek middels online toepassingen. Door de inzet van deze online toepassingen proberen we een bijdrage te leveren aan het verkorten van zorgtrajecten en het verlagen van de zorgkosten. Door deze samenwerking kan het e-health aanbod versterkt en verbreed worden en is er meer ruimte voor innovatie en doorontwikkeling. Daarnaast komt er meer ruimte voor specialisatie en aansluiting op specifieke wensen uit verschillende klantsegmenten: GGZ, 1e-lijn zorg, werkgevers, onderwijs en consumenten.

Mirro blijft een stichting


Mirro blijft een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk binnen de NewHealth organisatie. Het merk blijft actief in de markt en richt zich op doorontwikkeling van het module aanbod en specifieke online oplossingen. De krachtenbundeling met NewHealth Collective waarborgt continuïteit in innovatie en doorontwikkeling.

Bron: NewHealth Collective & Stichting mirro

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.