Extra ondersteuning voor (aankomende) zorgprofessionals

Array

Noordhoff en Profportaal Zorg bieden alle ziekenhuizen, zorginstellingen en zorgonderwijsinstellingen gratis content aan om zorgprofessionals te helpen in de strijd tegen corona.

Iedereen die daar behoefte aan heeft, kan gratis gebruik maken van meer dan 55 e-learning modules, interactieve werkinstructies, video’s en artikelen. De afgelopen dagen is met vereende krachten hard gewerkt aan het bij elkaar brengen van de meest gevraagde content en het openstellen van de diverse platformen.

Met deze content hebben zorgverleners gratis toegang tot praktische en toegankelijke instructies, bijvoorbeeld voor het bedienen van beademingsapparatuur, toedienen van zuurstof of isolatie. Verschillende instellingen zetten de content direct al in bij hun spoedopleidingen.

Specifiek voor het zorgonderwijs – maar ook voor iedereen toegankelijk – is ZorgPad, de methode voor mbo Zorg & Welzijn en hbo Verpleegkunde, opengesteld tot 1 augustus aanstaande.

Noordhoff en Profportaal Zorg werken al een aantal jaar intensief samen en ervaren het als een gezamenlijke plicht om de zorg op dit moment extra te ondersteunen met kennis. Eerder gezamenlijk ontwikkelde tools en platformen zoals AskMe (waarmee een zorgprofessional op de werkplek binnen drie klikken bij het juiste antwoord is) blijken in deze bijzondere tijd van extra toegevoegde waarde.

Meer informatie op https://www.noordhoff.nl/professional/zorg/corona

Bron: Noordhoff

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen