Het eerste handboek voor prematuur ouders

In Nederland worden jaarlijks 12.000 kinderen te vroeg geboren (voor 37 weken zwangerschapsduur). Voor het eerst verschijnt er nu een handboek voor hun ouders: zowel praktische als medische informatie, geschreven door een ervaringsdeskundige in samenwerking met neonatologen, jeugdartsen en gynaecologen.

Antwoord op alle vragen

In 2014 beviel Shanna de Jong te vroeg van haar jongste zoon. Tijdens die periode kwamen er tal van vragen op haar af waar ze met moeite het antwoord op kon vinden. Ze besloot daarom zelf het boek te schrijven dat ze in die periode zo had gemist. Dit boek geeft je antwoord op alle vragen die je hebt met betrekking tot vroeggeboorte. Van de zwangerschap tot aan het eerste levensjaar.

Alle informatie die je nodig hebt, prettig leesbaar, herkenbaar én medisch en wetenschappelijk verantwoord! Handboek vroeggeboorte | Informatie en tips uit de praktijk, wetenschappelijk onderbouwd | Shanna de Jong | 9789021576435 | € 30,- | 26 mei 2020 | Kosmos Uitgevers

Bekijk hier het inkijkexemplaar!