Nieuw telefoonnummer huisartsenpost Oost Brabant 088 – 876505

Array

Sinds 6 april heeft de Huisartsenpost Oost Brabant een nieuw telefoonnummer. Voor de patiënten in de regio Uden-Oss-Meierijstad is het nieuwe nummer 088 – 876 50 50. De Huisartsenpost (HAP) Uden is gevestigd in de Spoedpost van Bernhoven in Uden en is open van 17.00 – 8.00 uur. (Volg de borden ‘spoedpost’)

De HAP in Oss is gevestigd in gezondheidscentrum Plein Zwanenberg, gezondheidslaan 1b.

Het oude 0900 8860 nummer blijft overigens nog vijf maanden in werking.

Meer informatie over de Huisartsenposten Oost-Brabant vindt u op http://huisartsenpostenoostbrabant.nl/

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen