Steun kaartenactie voor en door cliënten met (verstandelijke) beperking

Array

Vorige week is ’s Heeren Loo een landelijke kaartenactie begonnen voor onze ruim 14.000 cliënten met een (verstandelijke) beperking. De oproep om een kaartje tegen de eenzaamheid van mensen met een (verstandelijke) beperking te sturen of geld over te maken krijgt gehoor. Het doet de bewoners, hun verwanten en onze medewerkers enorm goed dat er mensen zijn die aan ze denken.


Al veel hartverwarmende kaarten en tekeningen zijn binnengekomen, maar we kunnen nog niet al onze cliënten verblijden.  Stuur jij een kaartje, kleurplaat of tekening op? Ook ingesproken, muziekkaarten en kaarten van stof zijn van harte welkom voor cliënten die niet kunnen lezen of schrijven.
Postadres:

  • ’s Heeren Loo
  • Berkenweg
  • 113818 LA Amersfoort


Cliënten versturen post

Cliënten zelf vinden het ook fijn om post naar familie, vrienden of elkaar te sturen. Om dit mogelijk te maken zijn postzegels en geld voor het verspreiden van pakketten en ingesproken kaarten heel welkom.


Sponsoring bedrijven

Bedrijven reageren enthousiast op de kaartenactie. We zijn blij en dankbaar voor de steun van Royal Talens, Heutink, Volop zorg, KPN, Staples, Vos & Setz en Stichting Kinderpostzegels. Andere bedrijven die ook willen meedoen of doneren kunnen zich melden.

Bron: ’s Heeren Loo

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen