Technische briefing over testen en beschermingsmiddelen: volg het live

Kamerleden krijgen vandaag, donderdag 30 april vanaf 10.00 uur een technische briefing over het coronavirus. Tijdens deze bijeenkomst staan het testen en persoonlijke beschermingsmiddelen centraal. Via deze site en de app Debat Direct is de briefing live te volgen.

De technische briefing bestaat uit twee delen. Het eerste deel wordt verzorgd door speciaal coronagezant Feike Sijbesma en Jan Woldman, adjunct-directeur publieke gezondheid van de GGD Amsterdam-Amstelland. Zij informeren de Kamerleden over het testen op het coronavirus. Rob van der Kolk, coördinator van het Landelijk Consortium Hulpmiddelen, en Ernst van Koesveld, directeur-generaal Langdurige Zorg bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, verzorgen het tweede deel. Zij spreken met de Kamerleden over persoonlijke beschermingsmiddelen.

Terugblik vergadering 30 april

Presentaties Jan Woldman, adjunct-directeur publieke gezondheid van de GGD Amsterdam-Amstelland

Presentaties Rob van der Kolk, coördinator van het Landelijk Consortium Hulpmiddelen

Presentaties Ernst van Koesveld, directeur-generaal Langdurige Zorg bij het ministerie van VWS

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen