Angela Groothuizen, Wolter Kroes en Jet van Nieuwkerk in actie voor de zorg

0
825

Heel Holland Zorgt is hét programma waarin bekende Nederlanders uit hun comfort-zone worden gehaald om mee te lopen in een zorg- of welzijnsorganisatie. Zo hopen zij de wereld van zorg en welzijn op een toegankelijke en realistische manier te kunnen laten zien en dat is juist nu tijdens Corona nog meer van belang.

Het wekelijkse tv-programma gaat over alles rond werken en leren in zorg en welzijn. ‘’Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe zwaar is het? En is het voor iedereen weggelegd?’’ zijn vragen waar je antwoord op kunt krijgen. De titel is te danken aan de ruim één miljoen mensen die iedere dag met veel passie en enthousiasme in deze sector werken.

Heel Holland Zorgt

Dit jaar gaan Angela Groothuizen, Wolter Kroes, Evi Hansen, Charly Luske en Jet van Nieuwkerk op bezoek bij verschillende zorg- en welzijnsorganisaties om te ervaren wat werken in deze sector inhoudt. Ze merken dat het veelzijdiger en leuker is dan ze van tevoren dachten.

Juist nu tijdens Corona zijn er duizenden extra werkplekken beschikbaar in de sector en is het van groot belang hier aandacht aan te geven. Het tv-programma is onderdeel van een totaalcampagne hiervoor met een huis-aan-huis-krant, website en social-acties.


Van zaterdag 3 oktober t/m 24 oktober om 16:30 uur bij SBS6.

Bron: SBS6

Vorig artikelHoge bloeddruk? Helft Nederlandse mannen heeft geen idee
Volgend artikelVluchteling krijgt steuntje in de rug richting opleiding verpleegkunde
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.