Lars Huijzer opvolger van algemeen directeur Henk Braat bij Olympus Nederland.

Olympus Europa heeft drs. Lars Huijzer (37) benoemd tot Country Manager van Olympus Nederland, de lokale organisatie van het endoscopie bedrijf. Met ingang van 1 oktober zal Huijzer leiding geven aan Olympus Nederland te Leiderdorp. Hij volgt hiermee Henk Braat op, die meer dan 35 jaar heeft gewerkt bij Olympus Nederland als algemeen directeur.



Lars Huijzer over zijn benoeming

“Nu al worden endoscopie producten ingezet bij de behandeling van meer dan 100 aandoeningen waaronder 3 uit de kanker top 4 (darm, prostaat en long).  Om nog meer te kunnen bijdragen aan de gezondheid van mensen heeft Olympus de inspirerende ambitie om tot de top tien MedTech bedrijven van de wereld te gaan horen. Met veel plezier zal ik bijdragen aan het waarmaken van deze ambitie op nationaal niveau. 

Drs. Lars Huijzer heeft inmiddels al een carrière van 12,5 jaar bij Olympus opgebouwd waarvan een groot aantal jaren binnen de Europese organisatie.

Bron: Olympus Medical Systems

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen