Landelijk IC-café voor COVID-19/corona IC-patiënten en naasten

0
553

Op donderdag 21 januari 2021 wordt een landelijk IC-café georganiseerd specifiek voor COVIS-19/corona IC patiënten en hun naasten. Het is een digitale bijeenkomst (via Zoom) van 19.00-20.00 uur. Aanmelden kan via emailadres: intensive-care-cafe.ic@radboudumc.nl onder vermelding van landelijk ic-café donderdag 21 jan.

Het thema die avond is: Problemen en herstellen na de IC

Naast korte uitleg (presentatie) over de post-ic problemen is het vooral ook bedoeld om met lotgenoten praten/delen van ervaringen en olv IC-zorgverleners. De avond is onder leiding van Mark van den Boogaard (IC-verpleegkundige/onderzoeker Radboudumc en projectleider MONITOR-IC) en Anne Rutten (intensivist ETZ, Tilburg)

Bron: IC Connect

Vorig artikelReinier de Graaf ziekenhuis start met COVID-vaccinatie
Volgend artikelHelderheid over uitgangspunten voor functiedifferentiatie verpleegkundigen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.