Steun de oproep van het Longfonds voor gezonde lucht

0
455

De lucht in Nederland kan en moet gezonder. Daarom roepen we het nieuwe kabinet op om stevige maatregelen te nemen voor gezonde lucht. Zodat iedereen, maar in elk geval onze kinderen, op een gezonde manier in gezonde lucht kunnen leven.

Steun de oproep voor gezonde lucht

Laten we samen werken aan gezonde lucht. Steun de oproep en deel deze met je vrienden, familie en collega’s. Hoe meer mensen deze oproep steunen, hoe meer we kunnen betekenen voor gezonde lucht.

Bron: Longfonds

Vorig artikel‘Europa zet belangrijke stap met publicatie plan corona-aanpak’
Volgend artikelAntivirale neusspray voorkomt besmetting met coronavirus bij fretten
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.