5 natuurlijke principes die je leven makkelijk maken

Op nuchtere wijze leer je dat je alles kunt, en ervaar je ontspanning en tevredenheid

In Ik kan alles, dus jij ook ontdek je dat het niet moeilijk is om met jezelf in balans te zijn. Door natuurlijke energie en ervaringen te omarmen, ervaar je vanzelf meer rust en tevredenheid. 

Frank Bruining laat zien hoe je deze flow kunt ervaren. De leidraad hiervoor is de wijsheid van de sjamanen uit de Andes, bij wie Frank in de leer ging. Frank had het gevoel dat er iets ontbrak aan zijn leven, ondanks zijn jarenlange toewijding aan mediteren. Zo besloot hij na een moeilijke periode te vertrekken naar de sjamanen in Peru.

Na terugkeer in Nederland ontdekte hij dat je de natuurlijke principes ook in stand kunt houden in het nuchtere Nederland. En je er geen sjamaan voor hoeft te zijn om ze toe te passen in je dag.

De vijf principes gaan over energie, evenwicht, wijsheid, liefde en actie. Hoe meer ruimte deze principes in jouw leven krijgen, hoe meer rust, ontspanning en tevredenheid je ontdekt. En voor je het weet heb je het gevoel dat je alles kunt!

Met jezelf in balans zijn, hoeft niet moeilijk te zijn.’ – Frank Bruining

Frank Bruining is succesvol coach en liep op zijn vijftigste zijn eerste marathon. Zijn missie is om het potentieel bij mensen aan te raken, en ze zo zelf te laten ontdekken wat ze kunnen.

Al meer dan 100.000 mensen volgden zijn online meditatiecursussen. Met zijn vriendelijke, ontspannen stijl – vrij van zweverigheid – maakt hij deze natuurlijke principes toegankelijk voor een breed publiek. Frank Bruining woont met zijn vriendin en Oudduitse herder in Sleeuwijk, Noord-Brabant.

Ik kan alles, dus jij ook | Maak je leven makkelijk met 5 natuurlijke principes | Frank Bruining | 9789021579818 | € 22,50 | dinsdag 11 mei 2021

Bron: Kosmos