Massale steun voor petitie tegen 538-oranjedag

Array
Chirurg van het Amphia start petitie tegen 538-oranjefeest.

Gastro-intestinaal en oncologisch chirurg, de heer Crolla is verrast door de overweldigende aandacht voor de petitie die hij gisteren startte tegen 538-oranjedag op 24 april. De petitie was zondagavond al ruim 260.000 keer ondertekend.

Crolla wil hiermee benadrukken wat er echt aan hand is in de ziekenhuizen: “Dagelijks worden er nu vanwege capaciteitstekort harde keuzes gemaakt over wie er wel of niet geopereerd kan worden.”

Hij wil hiermee benadrukken wat er echt aan hand is in de ziekenhuizen: “Dagelijks worden er nu vanwege capaciteitstekort harde keuzes gemaakt over wie er wel of niet geopereerd kan worden.” De petitie was zondagavond al ruim 260.000 keer ondertekend.

Bij een festival met 10.000 mensen kunnen er medische situaties ontstaan die de toeloop naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) vergroten. Elke extra patiënt op de SEH betekent minder capaciteit voor andere zorg. Dokter Crolla: “ik wil niemand een feest afnemen, maar vind dit niet het juiste moment.”

Met 538 de zorg geminacht

10.000 feestvierders met 538 op het Chasséveld: een slag in het gezicht van de zorgverleners in het ziekenhuis 400 meter verderop. Stop dit evenement!

Petitie

Wij

Verontruste zorgverleners, patiënten op de steeds langer wordende wachtlijst, hun naasten en anderen

constateren

Dat het vieren van een feest met 10.000 man op 400 meter van een door Covid overbelast ziekenhuis een slag in het gezicht is van patiënten en zorgverleners

en verzoeken

Dit ondoordachte pseudo-experiment te cancellen.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen