Woonlocatie ’t Zand in Roosendaal bestaat op 29 mei 5 jaar!

Array

Op 29 mei 2021 bestaat SDW woonlocatie ’t Zand in Roosendaal 5 jaar. De bewoners wilden dit vieren met een grote barbecue met de hele buurt en het netwerk van de cliënten. De cliënten vonden het zo jammer dat dit wegens corona niet kan en bedachten een alternatief programma. Zo vindt er ’s avonds een online spektakel plaats, voorzien van hapjes en lekkere drankjes. Tijdens deze feestelijke avond heeft de begeleiding gezorgd voor diverse verrassingen, zoals een bingo, een zelfgeschreven lied en een filmpje van de burgemeester van Roosendaal. Maar ook een boodschap van SDW bestuurder Ingrid van Huijkelom en ontmoetingen met oude bekenden van de cliënten. Samen doen zij er alles aan om er een dag van te maken om nooit te vergeten.

Bijzonder aan deze dag is dat deze helemaal bedacht is door de cliënten. De cliënten denken daarbij in kansen en mogelijkheden om toch het 5-jarige bestaan van hun woning te kunnen vieren! Zij worden hierbij ondersteund door begeleiders van SDW.

Over woonlocatie ’t Zand en SDW

SDW ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking in met name West-Brabant. Bij leven, leren, wonen en werken. In woonlocatie ‘t Zand in Roosendaal wonen in totaal 56 volwassenen met een verstandelijke beperking. Zij wonen in drie groepswoningen en 16 individuele appartementen. Cliënten beschikken over een eigen zit/slaapkamer met een eigen douchegelegenheid. Bij de intensieve zorggroep zijn er 2 zorgbadkamers. Vanuit SDW krijgen de cliënten de ondersteuning die past bij hun behoeften, wensen en mogelijkheden. Zodat zij kunnen leven zoals zij willen. www.sdw.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen