Coraline Panis nieuwe CFO van Sanquin

0
467

Per 15 augustus zal Coraline Panis aantreden als nieuwe CFO van Sanquin Bloedvoorziening. Zij volgt daarmee Karin Driessen op die bij Vitens aan de slag ging. Panis was de afgelopen zeven jaar CFO van Natuurmonumenten en daarvoor als Finance Director verbonden aan DIAGEO.


Bij Natuurmonumenten werd Panis gewaardeerd omdat zij gedrevenheid verbindt met een gezonde dosis zakelijkheid. Het is haar visie dat in een organisatie waar het liefst elke cent wordt besteed aan ‘de missie’, het juist van belang is om ook ‘onder de motorkap’ te investeren. Daar functioneert een organisatie uiteindelijk beter door.
Panis: “Na de verschillende werelden van DIAGEO en Natuurmonumenten, is Sanquin een heel interessante organisatie met een non-profit tak, een innovatieve research divisie en een aantal interessante Bv’s. Ik verheug me er zeer op nu bij Sanquin aan de slag te gaan en de organisatie de komende jaren mede vorm te geven.”


Sanquins CEO Tjark Tjin-A-Tsoi is verheugd over de komst van Panis. “Met de komst van Coraline is ons Executive Committee weer compleet. Ik kijk ernaar uit om met dit team Sanquin de komende jaren nog meer op de kaart te zetten.”

Bron: Sanquin

Vorig artikelTENS apparaten kunnen bij pijn verlichtend werken
Volgend artikelSubsidie Longfonds voor nieuw onderzoek naar maximale longfunctie jongvolwassenen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.