Doe en denk als de Kleine Prins

Leer van dit fenomenale personage uit de Franse literatuur

Voel je je soms verloren in een wereld waarin alles te snel gaat en waarin je jezelf niet herkent? Laat je inspireren door de Kleine Prins en trek je minder aan van wat anderen van je vinden, neem de tijd om te leven en accepteer dat je mensen soms niet begrijpt. In Doe en denk als de Kleine Prins laat bestsellerauteur Stéphane Garnier je kennismaken met de levenslessen  van dit fenomenale personage uit de Franse literatuur.

‘Le Petit Prince’, oftewel ‘De Kleine Prins’, is na de Bijbel het meest vertaalde boek ter wereld. Het verhaal over het eenzame jongetje dat diverse planeten afstruint op zoek naar vriendschap is verkrijgbaar in maar liefst 398 talen en dialecten. Van de legendarische Kleine Prins kunnen we veel leren.

Pas de grootste principes van deze tijdloze held toe en je leven zal kalmer worden en je zult je vrij voelen om te zijn wie je bent. De Kleine Prins helpt je je weg te vinden in een wereld die maar doordraait.

Over de auteur


Stéphane Garnier staat bekend om zijn luchtige humor en schreef eerder de succesvolle Doe en denk als een kat boeken waarvan er meer dan 250.000 exemplaren zijn verkocht en dat werd vertaald in 33 talen.

Doe en denk als de Kleine Prins | Auteur: Stéphane Garnier | ISBN: 9789021582900 | Prijs: €15,99 | Verschijnt op: 31 augustus 2021

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen