Welk soort advies kan ik inwinnen bij een letselschadebureau?

Array

Wanneer u door schuld van een ander letsel oploopt, dan is het logisch dat u uw letselschade vergoed wilt hebben. 

Hulp van een letselschadebureau kan hierbij erg handig zijn. Zeker als u weet dat de kosten van uw letselschadebureau óók door uw tegenpartij moeten worden vergoed. Want dat staat in de Wet.

U heeft dus niet alleen recht op vergoeding van uw eigen letselschade, maar daarnaast óók op vergoeding van uw juridische kosten (lees: de kosten van het door u ingeschakelde letselschadebureau). Daarmee wordt de hulp van een letselschadebureau voor u geheel gratis.

Twijfel dus niet en zorg dat de situatie op een goede manier afgehandeld wordt. Schakel een schadeletselbureau indien nodig. In dit artikel leggen we uit welk soort advies u kunt verwachten van een letselschadebureau.

Vraag altijd advies bij letselschade

Letselschade advies vragen: onze werkwijze bij letselschade advies vragen is simpel en effectief!

  • U kunt ons altijd om een letselschade advies vragen.
  • Ons letselschade advies is voor u altijd geheel vrijblijvend en kosteloos.
  • Vraagt u ons daarna om u met uw letselschade te helpen, dan krijgt u meteen een duidelijke kostengarantie.
  • Wij zijn transparant over de letselschade bedragen.

Onze juridische hulp wordt hierdoor voor u volledig gratis.

Wij hebben op deze manier inmiddels vele duizenden letselschade slachtoffers geholpen aan een rechtvaardige schadevergoeding.

Waarom u hulp nodig heeft van een letselschadebureau

In de praktijk blijkt dat het verhalen van letselschade na een verkeersongeval meestal niet zo gemakkelijk gaat. Verzekeraars hebben nu eenmaal hun eigen belang en kunnen proberen op veel verschillende manieren onder hun verantwoordelijkheid uit te komen.

Verzekeraars leggen de spelregels nu eenmaal anders uit dan dat u gewend bent. Omdat zij veel meer over letselschade en de bijkomende procedures weten dan u, is het voor u lastig om te controleren of de verzekeraar ook wel voldoende rekening houdt met uw belangen en rechten.

Veel mensen vinden het lastig om te begrijpen of hebben simpelweg de tijd niet om alles grondig uit te zoeken. Laat daarom specialisten u helpen en bijstaan. 

In Nederlands heeft u recht op kosteloze rechtshulp bij letselschade bij onder andere een verkeersongeval of een ongeluk op het werk. 

De soorten adviezen die u kunt inwinnen bij een schadeletselbureau

U kunt elk advies bij ons vragen omtrent letselschade. We sommen een aantal voorbeelden van letselschade voor u op:

  • Een gebroken been na een auto-ongeluk. 
  • Arbeidsongeschikt na een ongeluk met een heftruck op het werk. 
  • Een fietsongeluk met een vrachtwagen. 
  • Een voetgangers ongeluk door een dronken bestuurder. 

Dit is slechts een greep uit de ongelukken waar (blijvende) letselschade bij kan ontstaan. Benieuwd naar andere ongelukken waar u een vergoeding voor kunt krijgen? Bekijk onze site. Hier leggen we uitgebreid de verschillende ongelukken met letselschade uit. We helpen u graag om een passende vergoeding te krijgen.

Rick

Ik ben Rick Segers, 19 jaar. Ik studeer commerciële economie

Recente artikelen