Zo’n drie miljoen Nederlanders hebben last van chronische pijn

Array

BEVRIJD VAN PIJN

Zo’n drie miljoen Nederlanders hebben last van chronische pijn. Chronische pijn wordt verzoorzaakt door ongevallen, aandoeningen of ziekte, waaronder steeds vaker long-Covid. 

In Bevrijd van Pijn worden heldere strategieën en technieken aangeboden waarmee de pijn te beïnvloeden en te verminderen is.  

Louis Zantema is een innovatieve expert op het gebied van psychologie en pijn. Hij gelooft dat iedereen een leven vrij van pijn verdient. Daarvoor heeft hij samengewerkt met vooraanstaande klinieken en is onderscheiden door het Koninklijk Huis en de Verenigde Naties voor de ontwikkeling van een nieuwe therapie voor pijnbestrijding.

VERSCHIJNT 6 JULI

Louis Zantema gelooft dat iedereen een leven vrij van pijn verdient. Hij is ondernemer en oprichter van Reducept en vader van drie. Zijn kennis en ervaring als mens en professional is gebundeld in dit praktische boek voor mensen met langdurige pijnklachten. Louis heeft een Master in Klinische Psychologie van de Rijksuniversiteit Groningen en is daarnaast als GZ-psycholoog werkzaam.

Bron: Bureauboek

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen