Ernstig incident GGZ Parnassia aan Leggelostraat Den Haag

0
3146

Op maandag 12 juli jl. heeft voor het middaguur een ernstig geweldsincident plaatsgevonden op de locatie van Parnassia Groep aan de Leggelostraat in Den Haag.

Op deze locatie zijn verschillende (ambulante) zorgbedrijven van Parnassia Groep gevestigd. Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt om hulp te verlenen en de omgeving is door de politie afgezet. Het is op dit moment nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd, de politie doet hier onderzoek naar. Wel kunnen wij aangeven dat bij het incident twee collega’s ernstig gewond zijn geraakt. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Onze gedachten gaan uit naar deze collega’s en hun familie en naasten.

Het is afschuwelijk om geconfronteerd te worden met zo’n zware vorm van geweld tegen onze hulpverleners. Dit heeft grote impact op onze collega’s en hun familie. Parnassia Groep richt zich op dit moment op het welzijn van de eigen medewerkers en patiënten. De politie doet onderzoek naar het incident en zal, wanneer er meer bekend is, hierover berichten. 

Bron: Parnassia Groep

Vorig artikelIVM: Verbeteracties medicatieveiligheid gehandicaptenzorg
Volgend artikelKNRM Lifeguards weer actief op de Friese Waddeneilanden
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.