Sigrid Baas benoemd als bestuurder a.i. van Dianet


 
Haar benoeming volgt op het vertrek van de huidige bestuurder Wendela Hingst die na vijf jaar afscheid neemt van Dianet om haar carrière te vervolgen bij het UWV. Dianet is Wendela dankbaar voor wat ze in deze periode voor de organisatie heeft betekend.
 
Sigrid Baas is een ervaren bestuurder in de profit en non-profit sector. Die ervaring neemt ze mee naar Dianet. De raad van toezicht is blij met haar komst en heeft er veel vertrouwen in dat zij Dianet op koers kan houden in de periode dat de raad van toezicht zich buigt over de definitieve invulling van de bestuursfunctie.
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen