Goed Leven Plan: Wat als jij er niet meer bent?

Heb je al nagedacht wat er allemaal geregeld moet worden?

Ja, ik heb er over nagedacht zegt 82% van de mensen (die zorgen voor iemand met een Wlz-indicatie) die meededen aan ons onderzoek. Alleen als we vervolgens vragen heb je al concrete actie ondernomen, beantwoord slechts 67% de vraag met ja. 

Om ervoor te zorgen dat de gedachte wel omgezet wordt in een concrete actie zijn wij bezig met de ontwikkeling van een slimme digitale omgeving: het . Deze tool maakt het makkelijker om de dingen goed te regelen. 

We zijn nog volop in de ontwikkelingsfase en om niets over het hoofd te zien vragen wij jou om mee te denken en te helpen. Vul dan de vragenlijst in en blijf ook op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Denk mee en vul de vragenlijst in

Bron: ClientondersteuningPLUS

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen