UMC Utrecht: Vakantiegangers gezocht voor belangrijk onderzoek

Ga je binnenkort op vakantie? Het UMC Utrecht is op zoek naar vakantiegangers die mee willen doen aan het One Health Travel onderzoek. Dit onderzoek is een onderdeel van een groot Nederlands project genaamd One Health PACT. We onderzoeken in Nederland de opkomst van door muggen overdraagbare infecties en de factoren die hierop van invloed zijn. We zoeken nog 1000 reizigers die de komende tijd op vakantie gaan in Europa of Caribisch Nederland!

Meer weten en meedoen met dit onderzoek?

Tijdens je vakantie houd je in de gaten of je bent blootgesteld aan muggen- en/of tekenbeten. Om dit makkelijk bij te houden, hebben wij de app “ Your Research App” ontwikkeld.

Eenvoudig meedoen!

De App kan gratis gedownload worden. Nadat je je hebt aangemeld voor deelname aan het onderzoek ontvang je een bevestiging per e-mail. De e-mail bevat instructies voor het downloaden van- en het inloggen in de App. Drie dagen voor vertrek ontvang je een korte vragenlijst in de App. De vragen gaan over het doel van je reis (vakantie, familiebezoek, etc.) en het type reis dat je gaat maken. Eén keer per week ontvang je een extra vragenlijst.

Meer informatie over het onderzoek en aanmelden op de website: https://www.ohtravel.nl/

Bron: UMC Utrecht

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen