ASVZ spreekt intentie uit voor realisatie eigen vestiging op Landgoed Vrederust

Array

GGZ Westelijk Noord-Brabant en ASVZ hebben de intentie uitgesproken om op Landgoed Vrederust een nieuwe vestiging van ASVZ te realiseren. Deze nieuwe locatie zal de huidige vestiging vervangen en uitbreiden. Op 17 augustus tekenden bestuurders Jaap de Gruijter (ASVZ) en Quirijn Lok (GGZ WNB) hiertoe een intentieovereenkomst.

In de komende maanden voert ASVZ nader onderzoek uit en start zij de ontwikkeling van de te realiseren nieuwbouw, waar zij 45 cliënten beoogt te huisvesten.

De nieuwe vestiging van ASVZ op Landgoed Vrederust past in de strategie van GGZ WNB waarbij zij het landgoed transformeert van instellingsterrein naar gezondheidslandgoed. Het gezondheidslandgoed is erop gericht om wonen, werken en zorg te bieden in de groene landschapsomgeving.

In de komende maanden verwachten beide partijen meer bekend te kunnen maken over de ontwikkelingen betreffende de nieuwbouwplannen van ASVZ.

ASVZ wordt in deze transactie begeleid door ICS Zorg. GGZ WNB wordt geadviseerd door een samenwerking van JLL en TND real estate.

Over TND real estate

TND real estate is een gespecialiseerd adviesbureau gericht op woningontwikkelingen en -beleggingen alsmede alle aan woningen verwante asset klasses. TND real estate is opgericht in 2021 door Martijn Derks en Jorn Thoomes. De partners werkten reeds 12 jaar samen binnen internationaal vastgoedadviseur JLL.

Over GGZ WNB


GGZ WNB is een aanbieder van specialistische geestelijke gezondheidszorg in de regio Westelijk Noord-Brabant en Tholen. Al ruim 110 jaar zijn wij actief met als doel onze cliënten (weer) zo optimaal mogelijk mee te laten doen in de samenleving. Onze medewerkers helpen cliënten bij het voorkomen, behandelen of draaglijk maken van een breed scala aan psychische klachten. We doen dit met hart en hoofd.

Over ASVZ

ASVZ is er voor iedereen met een verstandelijke beperking: jong en oud, licht en zwaar verstandelijk beperkt. Voor al deze mensen biedt ASVZ diagnostiek, behandeling en begeleiding. Dat doen we al vanaf 1969 en sinds die tijd is gebouwd aan het sterke, betrouwbare fundament van kennis en ervaring dat de organisatie nu heeft. We richten ons op wat mensen met een beperking – samen met hun netwerk – wél kunnen. Hun eigen kracht is het vertrekpunt van onze ondersteuning.

Bron: GGZ WNB

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen